Over ons

Missie

Het is ons doel om bolgewassen gemakkelijk bereikbaar te maken voor de professional. Wij bieden gemak en kwaliteit, dat zit in onze genen als groothandelsbedrijf. Daarom zult u dit ook ervaren in ons professionele kanaal CSWlandscaping. Bij ons kunt u een breed assortiment, kwaliteit, een goede service en scherpe prijzen verwachten.

Waarom CSW Landscaping?

Ook de bloembollen sector gaat met zijn tijd mee. Wij willen voorop lopen in deze ontwikkelingen en bolgewassen laagdrempelig aan iedere klantgroep aanbieden. CSW is het online kanaal voor de professionele gebruiker. Voor iedereen die graag met bolgewassen werkt. Van groenvoorziening, hoveniers tot en met de fanatieke tuinhobbyist. Wij bieden een breed assortiment in grootverpakking. Heeft u meer wensen, of wilt u grotere aantallen. Vraag dan een offerte aan of zoek direct contact via sales@cswlandscaping.com. Al onze producten zijn voor 100% in Nederland geteeld

Bedrijfsinformatie

CSW landscaping is een zusterbedrijf van CS. Weijers & Zonen B.V. – Dé bloembollen groothandel op het gebied van bijzondere bolgewassen. In 1926 opgestart door de heer C.S. Weijers (tevens naamgever) voor het kweken en veredelen van Dahlia’s onder de naam C.S. Weijers “kwekerij Eureka”. Na een aantal jaren werden de activiteiten uitgebreid met de handel in Dahlia’s en bijzondere bol- en knolgewassen (toen nog Bijgoed genaamd).

In 1982 werd het bedrijf overgenomen door de heer J.P.W. Boot (een nazaat uit de familie Weijers) en maakte het bedrijf een gestage groei door als handelshuis. In de jaren na 1982 werd het bedrijf dan ook meerdere malen uitgebreid, wat resulteerde in de realisatie van een modern bedrijvencomplex in 2011. Door duidelijk te kiezen voor de kernwaarden: kwaliteits- en servicegerichte dienstverlening, heeft C.S. Weijers & Zonen B.V. al 90 jaar een vooraanstaande positie als toeleverancier van vrijwel alle bloembollen exportbedrijven in de bloembollensector verworven.

Tuberbulb Export B.V. is in 1990 ontstaan als afsplitsing van een bekend export- en postorderbedrijf en eveneens zusterbedrijf van C.S. Weijers & Zonen B.V. Tuberbulb B.V., gespecialiseerd in de export van Tulpen, Narcissen, Hyacinthen en Amaryllissen over de gehele wereld.